20 Nisan 2011 Çarşamba

Teyzeme Doğum Günü Hediyesi

Tam "1stANBUL" yazılı tişörtümü bitireli bir hafta olmuştu ki teyzemin doğum gününün geldiğini farkettim. Hazır elimizi boyalara bulaştırmışken ve de el emeğinin kıymeti, verilen hediye ne olursa olsun en değerlisi olacağından yola çıkarak, biricik ve çok sevdiğim teyzeme bir el boyama hediye yapabilirim diye düşündüm. Kararı verdim evet el boyama ideal bir hediye olacaktı. Hemen ne yapabilirim düşüncesi ve araştırmalarına daldım ve kararı verdim. onu ne kadar çok sevdiğimi ifade edecek bir çizim ve yazıyı tişörte yansıtırsam çok sevinecek ve bu hediyem unutulmazları arasında baş köşeye oturacaktı, bundan eminim. Evet bu düşüncelerden sonra ortaya çıkan çalışmamın resimlerini burada görüyorsunuz ama kendisi çoktan teyzemin eline geçip yüzünde muhteşem bir gülümseme oluşturdu bile.

2 yorum:

  1. öncelikle çalışmalara bayıldım emeğinize sağlık...
    bende kumaş kalemi aramaktayım boya ile yaptıklarım oldu fakat eskidendi:) bir fikriniz varsa eğer beklerim bir yudum kahve içmeye:) iyi çalışmalar efendm

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) bu aralar pek vaktim olmasa da vaktim olduğunda eğlenerek yapıyorum. Kumaş kalemini gittigidiyor da görmüştüm. ben de almayı planlıyordum. orada bulabilirsin bir bak istersen. Hemen geliyorum kahven varsa alabilirim :)

    YanıtlaSil

Bu Çalışmayla İlgili Düşüncelerinizi Paylaşın...