20 Nisan 2011 Çarşamba

Sevginin En güzel İfadesi El Boyama Tişört Hediyesi

Yakın arkadaşlarımdan biri yaptığım tişört boyama çalışmalarını görünce çok sevdiği kız arkadaşı için de el boyama tişört hazırlamamı istedi. Peki olur dedim. Tişörtleri sen al tasarımını da nasıl bir şey istiyorsun karar ver hemen başlayayım diye konuştuk. kendi yaptığım örneklerden birini beğendiğinden aynısını istedi, istediği renkleri yazı karakterini şeklini de kararlaştırıktan sonra aldığı tişörtleri getirdi ve yoğun bir çalışma sonucunda iki sevgilinin aşklarını ifade eden ve üzerinde yazanlar itibariyle uzun süre unutulmayacak bu çalışmamız ortaya çıktı. Tişört üzerindeki "NİHAYET" kelimesi hediye edilen bayanın ismi, diğer tişört üzerindeki tarih ise tanışma tarihleri olarak hediyeyi daha anlamlı kılıyor.

3 yorum:

  1. çok güzellll, peki bu harfleri nasıl oluşturuyorsunuz ?

    YanıtlaSil
  2. Önce Bilgisayarda tasarlıyorum, ardından bakarak yahut üstünden çizerek kurşun kalemle çizimini yapıyorum. Boyama sırasında da doğaçlamalar oluyor elbet :)

    YanıtlaSil
  3. Dertlerin en güzeli yazan tişörtte ki yazı bilgisayar yazısı gibi o kadar düzgün nasıl oluyor? Benden yapmak istyiorum nasıl yapabilirm ne boya kullanabilirm yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil

Bu Çalışmayla İlgili Düşüncelerinizi Paylaşın...